jueves, 30 de abril de 2009

Carta al director "El periódico"


"El Periodico" ha publicat avui una carta al director d'un pare de la plataforma.
Gràcies David per difondre la nostra problemàtica.


DIFICULTATS D'ESCOLARITZACIÓ
El malson anual

David Serrano Garcia
Barcelona

Com cada any per aquestes dates, centenars de pares del Poblenou i de Diagonal Mar, al districte de Sant Martí de Barcelona, patim l'endèmica imprevisió de l'Administració per escolaritzar els nostres fills a P3. El que hauria de ser una rigorosa i meditada selecció de l'escola dels nostres fills, fruit de diverses visites fetes als centres en les jornades de portes obertes i de l'anàlisi del model pedagògic que s'ofereix, es converteix en una tómbola en la qual, amb impotència i ansietat, els pares assistim a una espècie de sorteig després del qual la criatura no podrà anar a cap dels sis centres que, per ordre de preferència, havíem seleccionat.
Això passa any rere any. Una vegada i una altra, no podem exercir els nostres drets constitucionals sobre l'educació dels nostres fills.

2 comentarios:

  1. Animem a la resta de pares i persones sensibilitzades amb el problema que defensem a fer el mateix que el David Serrano.

    ResponderEliminar
  2. UN AVI PREOCUPAT1 de mayo de 2009, 12:43

    Anim i forces a tots els pares i mares per lluitar pels drets dels seus fills. Felicito als organitzadors de la trobada d'ahir a la tarde i els encoratjo a continuar amb aquest entusiasme.
    Gràcies.

    ResponderEliminar