sábado, 9 de mayo de 2009

Aquest diumenge TOTS a Can Saladrigas!

Aprofitant la inauguració de Can Saladrigas aquest diumenge 10 de maig a les 12 hores per part de l'Ajuntament, et convidem a assistir-hi per fer arribar als representants de l'Ajuntament, un cop més, les nostres reivindicacions. Nosaltres hi serem allà a les 11:00

Recursos:




Valoració de l'acte

La valoració que fem, els que allà hem estat, és molt positiva. A gran part dels parlaments ha tingut més protagonisme la nostra reivindicació que la pròpia inauguració de l'equipament que ha motivat l'acte. Ens vam fer sentir, vam tenir molt de protagonisme i vam fer entrega personalment a l'Alcalde les nostres reivindicacions. Com molt bé resumeix Marisa "A mí lo de Can Saladrigas me ha parecido muy chulo. Hemos hecho mucho ruído del sano y se han visto muchas caras tristes."

L'Alcalde, al seu parlament, ha dit el que volíem sentir sense comprometre's a res, que "els nens del Poblenou tindran escola" Aquesta afirmació és molt generalista i no concreta ni temps, ni lloc.
El representant de l'AAVV per la seva banda, ha fet una dura crítica a la gestió de l'Ajuntament, tant pel tema de la biblioteca (i els 25 anys de lluita que els ha costat aconseguir-la) com per la manca de recursos, entre ells, les escoles. El felicitem i li agraïm les seves paraules i el suport que ens ha demostrat.





2 comentarios:

  1. Bon dia,

    a mi m'han fet arribar la informació de que la inauguració és de 10 a 12 del matí!

    Irene

    ResponderEliminar
  2. Segons L´Ajuntament la jornada de portes obertes es de 10 a 14, però les autoritats arribaran a les 12

    ResponderEliminar