viernes, 15 de mayo de 2009

Demà dissabte - nova mobilització

Demà dissabte 16 de maig el PSC celebra la "Festa de maig" al parc de l'Estació del Nord, a partir de les 12:30 hores del migdia, intervindran la cap de llista del PSC a les eleccions europees i eurodiputada, Maria Badia, i el secretari de Política Municipal del PSC i alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.

APROFITAREM PER FER NOS SENTIR¡
TRUQUEU ALS FAMILIARS,AMICS,ETC...QUE S'HI VULGUIN ADHERIR.
PORTAR ELS CARTELLS, LES CARES TRISTES, ETC.. TAMBÉ PORTAREM LA GRAN PANCARTA DE L´ALTRE DIA.
NO HI FALTEU SI US PLAU, POT SER SERÀ L´ULTIMA OPORTUNITAT QUE TENIM DE FER-NOS SENTIR.
US HI ESPEREM A TOTS/TOTES.

2 comentarios:

  1. El 22@ va demostrant any rere la seva manca de planificació en els equipaments socials.
    ànims amb la reivindicació!

    un poblenoví

    ResponderEliminar
  2. Benvolguts companys,

    és absolutament sorprenent com en alguna escola del barri amb una molt forta demanda, com el Grèvol, de cop apareixen un nombre important de nens i nenes cel·líacs, fet que els atorga una suma de punts que deixa fora a la resta de nens. Qui controla aquesta declaració? Com és que de 50 places disponibles (dues línies) de sortida 44 nens i nenes obtenen una puntuació per sobre dels 30?. Bé, hi ha germans, necessitats especials, etc, Però tants cel·líacs de cop?
    Qui ho comprovarà un cop adjudicades les places? Qui contrasta les inscripcions? Si es detecta alguna inscripció irregular, es rectificarà l'atribució de nens i escoles?
    I que consti, no és res en contra de nens i nenes afectats per la malaltia, però no sé si fiar-me de tots els pares i mares...

    Sort a tothom i endavant!

    ResponderEliminar